استارتاپ

استارتاپ های برنامه نویسی

زمان مطالعه: 5 دقیقه

استارتاپ های برنامه نویسی

این مقاله تحت حمایت قانون حقوق مؤلف می‌باشد. استفاده از این مطلب فقط با ذکر منبع مجاز می‌باشد.

آپارات، دیجی کالا، مهمانو، بازار، تپسی، دیوار، آپ پتیا، اسنپ، بامیلو و … از نمونه استارتاپ های ایرانی برنامه نویسی در ایران است. زبان برنامه نویسی که برای استارتاپ خود انتخاب می‌کنید باید‌ قابل توسعه باشد. محبوبیت بالا در میان کاربران، یادگیری ساده و هزینه پایین از دیگر مشخصات یک زبان برنامه نویسی مناسب برای استارتاپ است.

کدام استارتاپ های برنامه نویسی را باید انتخاب کنید؟

انتخاب زبان برنامه نویسی مناسب یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های شرکت‌های استارتاپی است. استفاده از یک ربات برنامه نویسی مناسب باعث جلب نظرات مثبت کاربران می‌شود و در موفقیت استارتاپ نقش اساسی ایفا می‌کند. مهم‌ترین مشخصات استارتاپ‌های برنامه نویسی را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد:

  • زبان برنامه نویسی که برای شرکت استارتاپی خود انتخاب می‌کنید باید دارای قابلیت رشد و ارتقا باشد. همچنین ‌زبان برنامه نویسی باید متناسب با نیازهای مشتریان و منابع استارتاپ توسعه یابد تا موفقیت شرکت تضمین شود.
  • دسترسی ساده به زبان برنامه نویسی در شناخته شدن استارتاپ و موفقیت شرکت نقش دارد؛ بنابراین از زبان‌های برنامه نویسی معروف مانند پایتون، جاوا اسکریپت و… استفاده کنید.
  • جهت ارتقای استارتاپ خود باید زبان برنامه‌ نویسی را انتخاب کنید که در میان افراد جامعه محبوب باشد؛ به عنوان نمونه کاربران ایرانی به زبان برنامه نویسی پایتون علاقه‌مند هستند.
  • استارتاپ‌های برنامه نویسی باید به انواع کتابخانه‌های هوشمند دسترسی ساده‌ای داشته باشند و منابع گسترده‌تری را ارائه دهند.
  • جهت پیشرفت استارتاپ خود بهتر است از زبان‌های برنامه نویسی متن باز استفاده کنید که قیمت ارزان‌تری نسبت به زبان برنامه نویسی زبان بسته دارند.

معرفی بهترین زبانهای برنامه نویسی برای استارت آپ

در دنیای هوشمند امروزی استارتاپ‌های زبان برنامه نویسی متنوعی وجود دارد که هر یک از آن‌ها مشخصات منحصر به فردی را دارا هستند. با در نظر گرفتن اهداف استارتاپ، میزان بودجه و… می‌‌توانید زبان برنامه نویسی مناسبی را برای پیشرفت استارتاپ خود انتخاب کنید. محبوب‌ترین استارتاپ‌های زبان برنامه نویسی دنیا را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد:

  • پایتون

تاریخ راه اندازی زبان زبان برنامه نویسی پایتون به حدود ۳ دهه پیش مربوط می‌شود؛ زبان برنامه پایتون کدهای لازم را به شیوه شی‌گرا می‌نویسد. پایتون به عنوان بهترین زبان برنامه نویسی در دنیا شناخته می‌شود و جامعه کاربری بسیار بزرگی دارد. سرعت بازاریابی مناسب و فراهم بودن شرایط برای پیشرفت از مشخصات منحصر به فرد این زبان برنامه نویسی هستند. همچنین پایتون فضای بسیار امنی دارد و داده‌های کاربران را به شکل کاملاً ایمن ذخیره سازی می‌کند.

  • جاوا اسکریپت

در دنیای هوشمند امروزی جاوا اسکریپت جایگاه مهمی در لیست استارتاپ‌های برنامه نویسی دارد. جاوا اسکریپت در سال ۱۹۹۵ راه اندازی شده است و به دلیل کدنویسی ساده و دیگر مشخصات منحصر به فرد خود به عنوان یکی از بهترین استارتاپ‌های برنامه نویسی شناخته می‌شود. محبوبیت زیاد در میان جامعه کاربری و مناسب بودن شرایط برای توسعه از ویژگی‌های زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت هستند.

  • اسکالا

اگر به دنبال یک زبان برنامه نویسی قابل ارتقا برای استارتاپ خود هستید، پیشنهاد ما انتخاب اسکالا است. این زبان برنامه نویسی مفاهیم بسیار ساده‌ای دارد و افراد مبتدی ضمن گذشت چند هفته، می‌توانند به اصول اسکالا مسلط شوند. همچنین زبان برنامه نویسی اسکالا از نوع متن باز است و برای استارتاپ‌های نوپا یک گزینه ایده آل و مقرون به صرفه محسوب می‌شود.

  • جاوا

جاوا یک گزینه مناسبی برای استارتاپ‌های برنامه نویسی است؛ زیرا جامعه‌ کاربری بسیار گسترده‌ای دارد. جاوا به عنوان یکی از پرکاربردترین زبان‌های برنامه نویسی در سطح دنیا شناخته می‌شود و از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است. یادگیری آسان مفاهیم اولیه یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های مثبت این زبان برنامه‌نویسی است. همچنین جاوا قابلیت ارتقای خوبی دارد و به پیشرفت استارتاپ کمک می‌کند.

  • کاتلین

اگر برای راه اندازی استارتاپ خود به دنبال طراحی یک برنامه‌ اندرویدی هستید، بهتر است زبان برنامه نویسی کاتالین را انتخاب کنید. این زبان برنامه‌نویسی از نوع متن باز است و سرعت پیشرفت استارتاپ را به شکل قابل توجهی افزایش می‌دهد. ارائه خدمات پشتیبانی همزمان از پلتفرم‌های متنوع، مهم‌ترین ویژگی کاتلین شناخته می‌شود. همچنین انتخاب این زبان برنامه نویسی به مدیریت هزینه‌های راه اندازی استارتاپ کمک می‌کند؛ زیرا خدمات کاتلین رایگان است.

معرفی چند استارتاپ موفق برنامه نویسی (ایرانی و خارجی)

عنوان استارتاپ ایرانی

نمونه مشابه استارتاپ خارجیحوزه فعالیت

آپارات

YouTube

دیدن فیلم ها و آهنگهای مورد نیاز هر کاربر و دانلود آنها

دیجی کالا

amazon

فروش کالاها و ابزارهای مورد نیاز کاربران به همراه پشتیبانی

مهمانو

مدیریت مراسم (عروسی، تولد، عذا و…..)

بازار

google play

دانلود و نصب آپ ها و بازی ها

استارتاپ تپسی

 uber

درخواست تاکسی

استارتاپ دیوار

craigslist

فروش وسایل و ابزار نو و دست دوم  و معرفی خدمات

آپ پتیا

Vet Badger

تهیه ارزان  ابزار و وسایل مورد نیاز حیوانات خانگی

اسنپ

uber

درخواست تاکسی

بامیلو

راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی

اسنپ فود

uber food

نمایش رستورانها و سفارش غذا با توجه به موقعیت مکانی تان
نت برگeBay

تخفیف و کمتر کردن هزینه های کاربران در مشاغل مختلف

بلدشو

Bing Microsoft Translator

تبدیل فیلم های آموزشی به زبان فارسی و قابلیت سفارش سازی

زوپ

Picktime

نوبت دهی و مشاوره پزشکی

نینیکسApple’s Screen Time

مطلع کردن والدین از وضعیت سلامت فرزند با نصب ابزار بر روی بدن کودک

و در پایان…

مدیران شرکت‌های تجاری دنیا باید با مفهوم استارتاپ‌های برنامه نویسی آشنا شوند. زبان برنامه‌نویسی که برای استارتاپ خود انتخاب می‌کنید باید جامعه کاربری بزرگی داشته باشد. همچنین وجود شرایط مناسب برای ارتقا و یادگیری ساده از دیگر ویژگی‌های مثبت یک زبان برنامه نویسی استارتاپ است. استارتاپ‌های برنامه نویسی گوناگونی مانند جاوا اسکریپت، پایتون، کاتلین و… وجود دارد که برای پیشرفت شرکت خود می‌‌توانید هر یک از آن‌ها را انتخاب کنید.

همین الان می‌تونی این مطلب رو به اشتراک بذاری

2 پاسخ

    1. سلام علی عزیز. بهترین زبان برنامه نویسی که پیچیدگیهای زبانهای قبلی حل کرده و تقریبا همه میتونند با آن کار کنند زبان پایتون و به دلیل سادگی در کدنویسی آن، یکی از محبوبترین زبانهای برنامه نویسی دنیاست .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Read More